SELECTIE VERFIJNEN

Kleur

Audio

Beugels

Binnen of buiten camera

Microfoon

Soort

Toebehoren

Voeding

Vorm camera

Monitor bevestiging

Heeft u moeite om uw beeldscherm of monitor op een goede wijze te monteren? Dankzij een beeldscherm bevestiging is het gemakkelijk om uw monitor op ideale hoogte te monteren, zonder gebruik te hoeven maken van onhandige materialen. Bij Security Discounter hebben wij verschillende bevestigingen op voorraad, variërend op basis van de soort monitor en het merk ervan. De installatie van het statief is zeer eenvoudig, waardoor u binnen korte tijd de monitor heeft geplaatst. 

De muurbeugel is meestal gemaakt van hoogwaardig staal, waardoor deze weerbestendig is tegen verschillende omgevingen. Op deze bevestiging kunt u een maximaal gewicht van 18 kilogram hangen.  Bij Security Discounter vindt u verschillende monitorbeugels, variërend van grootte en materiaal.

Product filteren

Product filteren

Blader door uw gewenste product via het snelfiltersysteem

Kleur

Audio

Beugels

Binnen of buiten camera

Microfoon

Soort

Toebehoren

Voeding

Vorm camera

Waarom een monitor bevestiging in huis halen?

Met een monitor bevestiging zorgt u ervoor dat de monitor stevig wordt gemonteerd. Ideaal wanneer u de monitor aan een muur of op uw bureaus wilt stationeren. Ook is het prettig om de monitor waarop u camerabeelden kunt zien op een praktische plaatse te monteren. Dankzij de beugel blijven de kabels netjes uit het zicht en zullen ze niet klem komen te zitten tussen de bevestiging.

De beugel is gemakkelijk te bewegen en draaien waardoor u de monitor bevestiging naar wens kunt wijzigen.

De voordelen van een monitor beugel

Ergonomie: Een monitorbeugel stelt je in staat om de hoogte, hoek en positie van je monitor aan te passen aan jouw optimale kijkhoogte. Dit helpt bij het bevestigen en handhaven van een goede ergonomische houding, waardoor nek-, rug- en oogbelasting worden verminderd. Je kunt de monitor op ooghoogte plaatsen, wat de kans op vermoeidheid en ongemak vermindert.

Ruimtebesparing: Een monitorbeugel zorgt voor een georganiseerd en opgeruimd bureau. In plaats van dat de monitor op het bureaublad staat, wordt deze opgetild en aan de beugel bevestigd. Hierdoor ontstaat er meer ruimte op het bureau voor andere benodigdheden, zoals toetsenbord, muis en documenten. Het maximaliseert de beschikbare werkruimte en creëert een opgeruimde uitstraling.

Flexibiliteit: Met een monitorbeugel kun je de positie van je monitor gemakkelijk aanpassen. Je kunt de hoogte, kanteling, rotatie en draaihoek van de monitor aanpassen aan je voorkeur en de specifieke taken die je uitvoert. Dit is vooral handig als je meerdere monitoren gebruikt of als je je monitor wilt delen met anderen. De flexibiliteit van een monitorbeugel zorgt voor een comfortabele en aanpasbare werkomgeving.

Betere kijkhoeken: Met een monitorbeugel kun je de hoek van je monitor aanpassen, waardoor je betere kijkhoeken krijgt. Dit is vooral handig als je werkt met grafische ontwerpsoftware, foto- of videobewerking, waarbij nauwkeurige kleurweergave en helderheid van groot belang zijn. Je kunt de monitor gemakkelijk kantelen en draaien om de optimale kijkhoek te bereiken, wat resulteert in een betere visuele ervaring.

Kies voor de NewStar muurbeugel

De NewStar muurbeugel, model FPMA-W830 is kantelbaar, draaibaar en heeft een draaibare montagewand voor flatscreens tot 24″(60,96cm). Deze beugel is een uitstekende keuze als u ultieme kijkflexibiliteit wilt met uw flatscreen. Trek het scherm moeiteloos van de muur, plaats het in bijna elke richting, draai het in de hoeken en breng het vervolgens voorzichtig terug naar de muur als u klaar bent.

Dankzij de NewStars-technologie, 20 ° kantelbaar en 180 ° draaibaar, kan de houder de kijkhoek wijzigen om volledig te profiteren van de mogelijkheden van de flatscreen. Instelbare diepte van 4 tot max van 36 centimeter. Verberg de montagekabels van je flatscreen en blijf in een slaapkamer of huis wonen met een mooie en opgeruimde installatie.

NewStar FPMA-W830 heeft drie draaipunten en is geschikt voor schermen tot 24″(60,96cm). Het wand draagvermogen van dit product is 12 kg per scherm. Muurbeugel geschikt voor schermen die voldoen aan de VESA standaard 75×75 en 100×100 mm. gatenpatronen kunnen worden afgedekt met NewStar VESA-adapterplaten.

Security Discounter, voor al uw beveiligingscamera accessoires!

U wilt uw huis koste wat het kost beschermen tegen inbraken en andere vandalistische incidenten. Een beveiligingscamera kan u hier uitkomst bieden, door inbrekers af te schrikken en altijd de beschikking te hebben over beelden die u kunt terugkijken. Om die reden wordt er vaak een monitor aangeschaft bij de aankoop van een beveiligingscamera. Deze monitor legt fragmenten direct op beeld en maakt het mogelijk om tot een bepaalde tijd terug te kijken. Dit maakt het gemakkelijk om op specifieke data en tijdstippen te zoeken. 

Bij Security Discounter vindt u alles op het gebied van beveiligingscamera’s alarmsystemen, brandmelders en tal van andere accessoires

Veel gestelde vragen

Hoe monteer ik een monitorbeugel op mijn bureau?

Om een monitorbeugel op je bureau te monteren, volg je over het algemeen de volgende stappen:

  • Plaats de beugel op de gewenste positie op het bureau.
  • Markeer de boorgaten op het bureau.
  • Boor gaten op de gemarkeerde plekken.
  • Plaats de beugel over de geboorde gaten en bevestig deze stevig met behulp van bijgeleverde schroeven.
  • Bevestig de monitor op de beugel volgens de instructies van de fabrikant.

Kan ik een monitorbeugel gebruiken voor alle soorten monitoren?

Monitorbeugels zijn er in verschillende varianten en maten om aan verschillende monitorvereisten te voldoen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de monitorbeugel die je kiest geschikt is voor het formaat en het gewicht van je specifieke monitor.

Controleer de specificaties en verpakking van de beugel om er zeker van te zijn dat deze compatibel is met jouw monitor.

Kan ik de monitor gemakkelijk aanpassen nadat deze is bevestigd aan de beugel?

Ja, monitorbeugels zijn ontworpen om flexibiliteit te bieden bij het aanpassen van de monitorpositie. Je kunt de hoogte, kanteling, rotatie en draaihoek van de monitor gemakkelijk aanpassen volgens je voorkeur en behoeften. Raadpleeg de instructies van de fabrikant voor informatie over hoe je de monitor aan de beugel adapter kunt aanpassen.