SELECTIE VERFIJNEN

Merk

Kleur

Audio

Beugels

Binnen of buiten camera

Megapixels

Microfoon

Soort

Toebehoren

Voeding

Vorm camera

Bevestiging

Monitor bevestiging

Heeft u moeite om uw beeldscherm of monitor op een goede wijze te monteren? Dankzij een beeldscherm bevestiging is het gemakkelijk om uw monitor op ideale hoogte te monteren, zonder gebruik te hoeven maken van onhandige materialen. Bij Security Discounter hebben wij verschillende bevestigingen op voorraad, variërend op basis van de soort monitor en het merk ervan. De installatie van het statief is zeer eenvoudig, waardoor u binnen korte tijd de monitor heeft geplaatst. 

De muurbeugel is meestal gemaakt van hoogwaardig staal, waardoor deze weerbestendig is tegen verschillende omgevingen. Op deze bevestiging kunt u een maximaal gewicht van 18 kilogram hangen.  Bij Security Discounter vindt u verschillende monitorbeugels, variërend van grootte en materiaal. 

Product filteren

Product filteren

Blader door uw gewenste product via het snelfiltersysteem

Merk

Kleur

Audio

Beugels

Binnen of buiten camera

Megapixels

Microfoon

Soort

Toebehoren

Voeding

Vorm camera

Toont alle 2 resultaten

Toont alle 2 resultaten

Security Discounter, voor al uw beveiligingscamera accessoires!

U wilt uw huis koste wat het kost beschermen tegen inbraken en andere vandalistische incidenten. Een beveiligingscamera kan u hier uitkomst bieden, door inbrekers af te schrikken en altijd de beschikking te hebben over beelden die u kunt terugkijken. Om die reden wordt er vaak een monitor aangeschaft bij de aankoop van een beveiligingscamera. Deze monitor legt fragmenten direct op beeld en maakt het mogelijk om tot een bepaalde tijd terug te kijken. Dit maakt het gemakkelijk om op specifieke data en tijdstippen te zoeken. 

Bij Security Discounter vindt u alles op het gebied van beveiligingscamera’s alarmsystemen, brandmelders en tal van andere accessoires