SELECTIE VERFIJNEN

Merk
Kleur
Aanbieding
Accu
Audio
Beeld
Beugels
Binnen of buiten camera
Display
Diversen
Infrarood licht
Intercom
Megapixels
Microfoon
Opslag
Optie Uitvouwen
Opslag
Sets
Soort
Toebehoren
Voeding
Vorm camera

Beveiligingscamera

Monitor bevestiging

Heeft u moeite om uw beeldscherm of monitor op een goede wijze te monteren? Dankzij een beeldscherm bevestiging is het gemakkelijk om uw monitor op ideale hoogte te monteren, zonder gebruik te hoeven maken van onhandige materialen. Bij Security Discounter hebben wij verschillende bevestigingen op voorraad, variërend op basis van de soort monitor en het merk ervan. De installatie van het statief is zeer eenvoudig, waardoor u binnen korte tijd de monitor heeft geplaatst.    De muurbeugel is meestal gemaakt van hoogwaardig staal, waardoor deze weerbestendig is tegen verschillende omgevingen. Op deze bevestiging kunt u een maximaal gewicht van 18 kilogram hangen.  Bij Security Discounter vindt u verschillende monitorbeugels, variërend van grootte en materiaal. 
Product filteren

Product filteren

Blader door uw gewenste product via het snelfiltersysteem

Security Discounter, voor al uw beveiligingscamera accessoires!

U wilt uw huis koste wat het kost beschermen tegen inbraken en andere vandalistische incidenten. Een beveiligingscamera kan u hier uitkomst bieden, door inbrekers af te schrikken en altijd de beschikking te hebben over beelden die u kunt terugkijken. Om die reden wordt er vaak een monitor aangeschaft bij de aankoop van een beveiligingscamera. Deze monitor legt fragmenten direct op beeld en maakt het mogelijk om tot een bepaalde tijd terug te kijken. Dit maakt het gemakkelijk om op specifieke data en tijdstippen te zoeken. 

Bij Security Discounter vindt u alles op het gebied van beveiligingscamera’s alarmsystemen, brandmelders en tal van andere accessoires