Filter

close
Goedkoop een professionele beveiligingscamera kopen?
Als u niet te veel wil betalen, maar wel gebruik wil maken van de moderne netwerkcamera’s, scherpe beelden van Tiandy camera’s of de kwaliteit van Hikvision camera’s ? Bent u op zoek naar een betaalbare oplossing voor uw beveiliging in en om het huis?  Dan zit u bij Security Discounter goed!  Wij hebben een breed assortiment aan Tiandy sets en Hikvision beveiligingscamera’s

Vrijwel alle toebehoren, zoals beugels of opslagmogelijkheden zijn op voorraad. POE camera's zijn wellicht het meest geschikt om zelf te installeren.


 


Weergave:
 


Bezig met laden...
  • https Altijd scherp in beeld!
  • access_time Altijd beschikbaar (24/7)
  • thumb_up Online veilig & snel betalen
  • https Altijd scherp in beeld!
  • access_time Altijd beschikbaar (24/7)
  • thumb_up Online veilig & snel betalen

Goedkope en professionele beveiligingscamera’s

 

Een goede beveiliging van uw woning stopt niet bij het gebruik van kwalitatief goede sloten op ramen en deuren. Het is verstandig om sloten te combineren met een beveiligingscamera! In ons assortiment bieden we verschillende soorten beveiligingscamera’s aan voor particulieren en bedrijven. Kies bijvoorbeeld tussen een camera voor binnen, een camera voor aan de gevel van uw woning, enzovoorts. Naast de losse camera’s in ons assortiment, bieden we u een breed scala aan accessoires aan. Het is bijvoorbeeld handig om een recorder in huis te plaatsen. Zo kunt u de met een beveiligingscamera gemaakte beelden later nog eens terugkijken.

 

Breed aanbod aan kwalitatief goede beveiligingscamera’s

 

Camera’s voor binnen worden in verschillende modellen aangeboden. Kies bijvoorbeeld tussen een camera die u op een kast of vensterbank kunt zetten, een camera voor aan de muur of een plafondcamera. Het is afhankelijk van de ruimte waarin u de camera gebruikt, welke oplossing hier het beste bij aansluit. In de woonkamer is een verdekt opgestelde camera in de vensterbank doorgaans mooier, dan een camera aan het plafond.

 

Een soortgelijke diversiteit aan mogelijkheden wordt ook aangeboden voor de buitencamera’s. Vaak kiest men hierbij voor een professionele camera, die aan de gevel bevestigd kan worden. Let bij het vergelijken van verschillende beveiligingscamera’s voor buiten goed op de verschillen. Verschillen zitten bijvoorbeeld in het aantal megapixels waarover een camera beschikt, de hoek die door een camera gefilmd wordt en de scherpte van beelden uit de nacht.

 

Camera sets en handige accessoires

 

Niet alleen bieden we u een breed aanbod aan professionele beveiligingscamera’s voor binnen en buiten aan, ook leveren we u complete camera sets. Deze sets bestaan uit meerdere camera’s, zodat u uw complete woning of bedrijfspand kunt beveiliging. Vaak zit ook een recorder bij zo’n camerapakket inbegrepen. Let goed op de samenstelling van camera sets. Sommige sets bestaan uit een combinatie van camera’s voor binnen en buiten. Andere sets zijn enkel voorzien van binnen- of buitencamera’s.

 

Naast de losse camera’s en de reeds beschreven sets, kunt u ook bij ons terecht voor bevestigingsmaterialen en recorders. Recorders zijn van meerdere kanalen voorzien, zodat u de beelden van alle camera’s in en rondom uw woning op kunt slaan.
 

Camerasysteem kopen

Er zijn camerasystemen online te koop in alle soorten en maten en het is soms lastig om de juiste keus te maken. Wij gaan er van uit dat u niet te veel wil betalen en dat de systemen eenvoudig te installeren moeten zijn. Kijkt u gerust rond in ons Tiandy camera en Hikvision camera assortiment. Wij hebben het in ons betaalbare assortiment.
Buiten de camera sets hebben wij ook alle toebehoren in ons assortiment, denk aan een beugels, kabels, een UPS voor noodstroom of de juiste connectoren

Tiandy recorders  

Wij bieden onder andere Tiandy recorders  aan, evenals Hikvision recorders. Heeft u behoefde aan rvoldoende opslag capaciteit en de ogelijkheid om uw camera’s te zien via een Ap/ Dan zijn onze recorders een goede aanvulling op uw camera.  Wist u dat veel van onze betaalbare camera’s ook zelf kunnen opnemen? In vrijwel iedere Tiandy camera kan een SD kaart. De camera is rechtstreekste koppelen aan de gratis app. Zo heeft u geen recorder nodig

Beveiligingscamera voor binnen kopen

Ons assortiment groeit met grote regelmaat als het gaat om beveiligingscamera's voor binnen met een mooie prijs. Goedkope beveiligingscamera kopen is niet langer een zoektocht dankzij Security Discounter. Wij leveren het complete assortiment van Tiandy  en Hikvision.

Beveiligingscamera voor buiten kopen

Buitencamera’s worden vaak getypeerd met de code IP 66 of IP67. Deze buitencamera’s kunnen tegen een stootje. Een regenbui is geen probleem. Denk u wel aan de zon ? Deze kan hinderlijk in de camera schijnen. Zo kan een goede Tiandy camera toch nog een slecht beeld opleveren. Kies de plaats van uw camera met verstand
 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.