Buiten camera's ophangen om inbrekers te weren

Met buiten camera's aan uw gevel verkleint u de kans op een inbraak in huis. De beveiligingscamera's voor buiten schrikken inbrekers af. Mochten zij toch een poging tot inbraak wagen, dan leggen de camera's voor buiten alles vast! Het vergroot de pakkans na afloop van een inbraak. Security Discounter biedt een breed scala aan beveiligingscamera's voor buiten aan. Deze beveiligingscamera's zijn van een bijzonder hoge kwaliteit, wat onder meer terug te zien is aan de beelden die hiermee worden gemaakt. De beeldkwaliteit van de beveiligingscamera voor buiten is dusdanig hoog, dat je veel kunt vastleggen. Bij inbraak kun je beeldmateriaal aanleveren waarbij de inbrekers duidelijk op beeld staan. Wel zo veilig! Wij adviseren u graag over de verschillen tussen de camera's voor buiten.

Losse buiten camera of complete beveiligingscamera’s set

Wanneer u kiest voor een buitencamera, heeft u verschillende mogelijkheden. Kies bijvoorbeeld voor een losse camera, of een set van beveiligingscamera's voor buiten. Naast de sets met camera's voor buiten, kunt u ook voor een set met een combinatie van binnen- en buiten camera's kiezen. Op deze manier kunt u uw woning in een keer van binnen en buiten beveiligen! De camera's worden in verschillende modellen aangeboden. Hierbij heeft u onder meer de keuze tussen een camera voor een aan een overkapping en een beveiligingscamera voor aan de muur. Het is van de plek waar u de camera wilt bevestigen afhankelijk, welk model het meest geschikt is. Met beveiligingscamera’s voor buiten van Security Discounter verzekeren wij u, alles wordt met hoge kwaliteit op beeld gezet.

Kooptips bij de aanschaf van een beveiligingscamera voor buiten

Bij de aanschaf van een nieuwe beveiligingscamera buiten zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden. Reeds werd beschreven, dat er verschil in de manier van bevestigen zit. Daar komt bij, dat sommige modellen te draaien zijn, terwijl dit bij andere buitencamera's niet mogelijk is. Dit kan als een beperking worden gezien in sommige gevallen. Ook verschillen de camera's voor buiten in hun kwaliteit. De kwaliteit van een camera wordt onder meer bepaald op basis van het aantal megapixels en de belichting. Aangezien inbrekers voornamelijk 's nachts actief zijn, is een goede belichting essentieel. Op deze manier zorg je ervoor dat inbreker makkelijker geïdentificeerd kunnen worden.

Meer weten over de buiten beveiligingscamera's van Security Discounter? Of wilt u persoonlijk advies? Neem in beide gevallen vrijblijvend contact met ons op! Wij adviseren u graag.

Wifi camera buiten

Op zoek naar een draadloze camera voor buiten? Onze beveiligingscamera’s voor buiten kunnen ook draaien op wifi. Zo hebben we met de Share-Vision Wifi Solar Camera een betrouwbare en kwalitatieve wifi camera buiten op voorraad. Het is een model dat draait op een batterij, en dus niet op het stroom hoeft te worden aangesloten. De wifi buitencamera neemt op in high definition. Hierdoor is het beeld altijd helder en ben je ook s’ nachts verzekerd van een hoge kwaliteit aan beeld. De beste buiten camera vind je bij Security Discounter!

 

Over SecurityDiscounter
Social Media
WhatsApp Contact

Adres

Singel 21
2497 GS Den Haag
+31 (0)88 111 0016

ADRES

Singel 21
2497 GS Den Haag
+31 (0)88 111 0016

SOCIAL MEDIA

ADRES

Singel 21
2497 GS Den Haag
+31 (0)88 111 0016

De Zomer Opruiming is gestart. Kijk onder het menu opruiming voor gehalveerde prijzen !

X