Buiten camera's ophangen om inbrekers te weren

Met buiten camera's aan uw gevel verkleint u de kans op een inbraak in huis. De beveiligingscamera's voor buiten schrikken inbrekers af. Mochten zij toch een poging tot inbraak wagen, dan leggen de camera's voor buiten alles vast! Het vergroot de pakkans na afloop van een inbraak. Security Discounter biedt een breed scala aan beveiligingscamera's voor buiten aan. Deze beveiligingscamera's zijn van een bijzonder hoge kwaliteit, wat onder meer terug te zien is aan de beelden die hiermee worden gemaakt. Wij adviseren u graag over de verschillen tussen de camera's voor buiten.

Losse camera's voor buiten of een complete set

Wanneer u kiest voor een buitencamera, heeft u verschillende mogelijkheden. Kies bijvoorbeeld voor een losse camera, of een set van beveiligingscamera's voor buiten. Naast de sets met camera's voor buiten, kunt u ook voor een set met een combinatie van binnen- en buiten camera's kiezen. Op deze manier kunt u uw woning in een keer van binnen en buiten beveiligen! De camera's worden in verschillende modellen aangeboden. Hierbij heeft u onder meer de keuze tussen een camera voor een aan een overkapping en een beveiligingscamera voor aan de muur. Het is van de plek waar u de camera wilt bevestigen afhankelijk, welk model het meest geschikt is.

Kooptips bij de aanschaf van een beveiligingscamera

Bij de aanschaf van een nieuwe beveiligingscamera voor buiten zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden. Reeds werd beschreven, dat er verschil in de manier van bevestigen zit. Daar komt bij, dat sommige modellen te draaien zijn, terwijl dit bij andere buitencamera's niet mogelijk is. Dit kan als een beperking worden gezien in sommige gevallen. Ook verschillen de camera's voor buiten in hun kwaliteit. De kwaliteit van een camera wordt onder meer bepaald op basis van het aantal megapixels en de belichting. Aangezien inbrekers voornamelijk 's nachts actief zijn, is een goede belichting essentieel.

Meer weten over de buiten beveiligingscamera's van Security Discounter? Of wilt u persoonlijk advies? Neem in beide gevallen vrijblijvend contact met ons op! Wij adviseren u graag.

Over SecurityDiscounter
Social Media
WhatsApp Contact

Adres

Singel 21
2497 GS Den Haag
+31 (0)88 111 0016

ADRES

Singel 21
2497 GS Den Haag
+31 (0)88 111 0016

SOCIAL MEDIA

ADRES

Singel 21
2497 GS Den Haag
+31 (0)88 111 0016