Filter

close

Alarmsysteem kopen

Er zijn alarmsystemen online te koop in alle soorten en maten en het is soms lastig om de juiste keus te maken. Wij geven u graag een correct advies waarbij er geen consessies worden gedaan op kwaliteit, maar u wel de scherpste prijs betaald. Denk aan alarmsystemen voor thuis, uw garage, alarmsystemen voor op kantoor of tegen inbraak. Wij hebben het in ons betaalbare assortiment.

Buiten de alarm sets hebben wij ook alle toebehoren in ons assortiment, denk aan een deurcontacten, flitsers, draadloze sensoren en infrarood detectoren.Weergave:
  1 / 2  Bezig met laden...
  • https Altijd scherp in beeld!
  • access_time Altijd beschikbaar (24/7)
  • thumb_up Online veilig & snel betalen
  • https Altijd scherp in beeld!
  • access_time Altijd beschikbaar (24/7)
  • thumb_up Online veilig & snel betalen
   1  2  

Passend alarmsysteem kopen voor uw woning

Goede sloten op de ramen en deuren van uw huis bieden vaak niet voldoende bescherming, om inbrekers buiten de deur te houden. Denk aan inbrekers, die een ruit intikken om uw woning binnen te kunnen komen. Om ook in dergelijke situaties goed beschermd te zijn, kan een alarmsysteem kopen het overwegen waard zijn! Denk bijvoorbeeld aan een akoestische glasbreukdetector. Dit apparaat herkent het geluid van gebroken glas, waarna er een alarmsignaal geactiveerd zal worden. Op deze manier wordt een inbreker afgeschrikt! Het alarmsignaal zal de pakkans vergroten, als omwonenden de politie inschakelen.

Tip: kijk ook eens naar de camera’s voor binnen en buiten, die wij op onze website aanbieden! Met beveiligingscamera’s kunt u inbrekers al op voorhand afschrikken.

Mogelijkheden bij een alarmsysteem kopen

Een alarmsysteem kopen begint vaak bij het inventariseren van de beveiligingsrisico’s in huis. Welke ruiten zouden inbrekers in kunnen gooien? Op welke andere manier zou een inbreker naar binnen kunnen komen? Op basis van deze analyse, kunt u verschillende beveiligingscomponenten met elkaar combineren. De akoestische glasbreukdetector werd reeds als voorbeeld gegeven. U kunt ook voor een draadloze spiegel PIR detector kiezen, voor een arbeidsstroom deuropener, een kleefmagneet, enzovoorts. Met dergelijke inbraakpreventiecomponenten verkleint u de kans op een inbraak.

Uitgebreide productomschrijving bij inbraakpreventiecomponenten

Om meer te weten te komen over de werking van verschillende inbraakpreventiecomponenten, bieden we u bij ieder product een uitgebreide omschrijving aan. Zo weet u precies wat de beveiligende werking van de verschillende componenten is. Een aantal van de componenten van een alarmsysteem op onze website zult u wellicht herkennen. Naast losse componenten bieden we u ook complete alarm sets aan. Zo kunt u de beveiliging van uw woning in een keer aanzienlijk verbeteren! Het installeren van deze componenten is relatief eenvoudig.

Wilt u meer weten over de beveiligingscomponenten op onze website? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we u hierover kunnen adviseren.


Meest bekeken producten

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.