Bouw je eigen beveiligings set?

Met alleen een camera kun je al heel veel doen.  Hecht u echter waarde aan kwalitatief goede camerabeelden en wilt u  deze oplaan en op een goed scherm terug kijken? Dan zit u bij Security Discounter goed! Wij hebben een breed assortiment aan goedkope schermen,  Ook hebben we betaalbare netwerkcomponenten, opslag media en vele handige hulpmiddelen.Weergave:
  1 / 2  Bezig met laden...
  • https Altijd scherp in beeld!
  • access_time Altijd beschikbaar (24/7)
  • thumb_up Online veilig & snel betalen
  • https Altijd scherp in beeld!
  • access_time Altijd beschikbaar (24/7)
  • thumb_up Online veilig & snel betalen
   1  2  

Toebehoren kopen

Er zijn veel mogelijkheden om camera's op te hangen, systemen te verbinden of juist uw netwerk weg te werken. betrouwbare techniek en uitgebreide keuze Wij hebben het in ons betaalbare assortiment.

Neovo beeldschermen

Wij bieden onder andere Neovo beeldschermen aan, evenals Hikvision beeldschermen. Heeft u behoefde aan realtime monitoring van uw beelden, dan zijn deze beeldschermen de absolute toppers in dit segment. Van 15 inch beveiligingsbeeldscherm tot aan 28 inch beeldschermen voor de beveiliging heeft u alle controle die u nodig heeft.

Beveiligingscamera ophangen 

Ons assortiment groeit met grote regelmaat als het gaat om toebehoren met een dcherpe prijs. Goedkope camera accesoires  kopen is niet langer een zoektocht dankzij Security Discounter. Wij leveren het complete assortiment van Tiandy  en Hikvision.

Betaalbare accesoires voor alarmsystemen kopen

Zelf je alarmsysteem samenstellen kan prima bij Security Discounter. Alles wat u nodig heeft staat op onze site.


Meest bekeken producten

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.