Bouw je eigen beveiligings set?

Met alleen een camera kun je al heel veel doen.Hecht u echterwaarde aan kwalitatief goede camerabeelden en wilt u deze oplaan en op een goed scherm terug kijken? Dan zit u bij Security Discounter goed! Wij hebben een breed assortiment aan goedkope schermen, Ook hebben we betaalbare netwerkcomponenten, opslag media en vele handige hulpmiddelen.

Toebehoren kopen

Er zijn veel mogelijkheden om camera's op te hangen, systemen te verbinden of juist uw netwerk weg te werken. betrouwbare techniek en uitgebreide keuzeWij hebben het in ons betaalbare assortiment.

Neovo beeldschermen

Wij bieden onder andere Neovo beeldschermen aan, evenals Hikvision beeldschermen. Heeft u behoefde aan realtime monitoring van uw beelden, dan zijn deze beeldschermen de absolute toppers in dit segment. Van 15 inch beveiligingsbeeldscherm tot aan 28 inch beeldschermen voor de beveiliging heeft u alle controle die u nodig heeft.

Beveiligingscamera ophangen

Ons assortiment groeit met grote regelmaat als het gaat om toebehorenmet een dcherpeprijs. Goedkope camera accesoireskopen is niet langer een zoektocht dankzij Security Discounter. Wij leveren het complete assortiment van Tiandy en Hikvision.

Betaalbare accesoiresvoor alarmsystemenkopen

Zelf je alarmsysteem samenstellen kan prima bij Security Discounter. Alles wat u nodig heeft staat op onze site.

Over SecurityDiscounter
Social Media
Adres

Singel 21
2497 GS Den Haag
+31 (0)88 111 0016

OVER SECURITY DISCOUNTER

SOCIAL MEDIA

ADRES

Singel 21
2497 GS Den Haag
+31 (0)88 111 0016