Hikvision DS-KH6320-WTE1/EU Wifi video deurstation beeldscherm

SKU: 9920000086

177.95

De Hikvision DS-KH6320-WTE1 is een zeer gebruiksvriendelijke indoor intercom station met een kleurrijk 7 inch touch screen en een resolutie van 1024×600.

Modelnummer DS-KH6320-WTE1/EU

14 op voorraad

 • Beschrijving
 • Extra informatie

Beschrijving

Overzicht

Hikvision DS-KH6320-WTE1/EU Wifi video deurstation beeldscherm.

De DS-KH6320-WTE1 is een moderne aanraakmonitor speciaal voor Hikvision IP-video-intercomsystemen van de tweede generatie. De monitor maakt directe audio- /videogesprekken mogelijk met mensen bij het deurstation en intercomcommunicatie tussen andere monitoren (binnenposten) die in het systeem zijn geïnstalleerd. Op deze manier kunnen de gebruikers/bewoners kosteloos met elkaar communiceren.

Het systeem wordt bediend met een transparante en intuïtieve grafische interface. Met de monitor kan de gebruiker op elk moment verbinding maken en beelden van IP-camera’s en poortstations bekijken. Hiermee kunt u ook een foto maken tijdens een videogesprek en een kort bericht opnemen als u een oproep mist.

De monitor is uitgerust met een Ethernet-poort voor netwerkverbinding. De ingebouwde 2,4 GHz Wi-Fi-module (b/g/n) maakt draadloze connectiviteit mogelijk. De monitor kan worden gevoed vanuit een 12 VDC-bron, of door middel van PoE (802.3af).

De functionaliteit en veiligheid van een systeem gebouwd op basis van DS-KH6320-WTE1 panelen kan worden vergroot door het uit te breiden met alarmfuncties. De monitor is voorzien van 8 alarmingangen en 2 alarmuitgangen waarmee sensoren kunnen worden aangesloten. Informatie over de overtreding van een bepaalde sensor kan worden overgebracht naar de mobiele applicatie Hik-Connect.

Het systeem kan worden onderverdeeld in zones en verschillende inschakelmodi, zodat het systeem eenvoudig aan individuele behoeften kan worden aangepast. De sensoren die op het systeem zijn aangesloten, moeten van het type NO/NC zijn. Het soort reactie kan voor elke sensor afzonderlijk worden geselecteerd: 24-uurs alarm, direct alarm en vertragingsalarm.

Hikvision IP video-intercomsystemen van de tweede generatie worden gekenmerkt door een esthetisch uiterlijk en hoge functionaliteit. Het deurstation is modulair opgebouwd, wat betekent dat de elementen kunnen worden geselecteerd afhankelijk van de installatievereisten. Het bevat altijd een hoofdmodule waarmee andere modules en optionele uitbreidingsmodules (max. 8) kunnen worden gevoed.

Het deurstation is uit te breiden met 1, 2 en 3 modulaire inbouw- en opbouwkozijnen, die met elkaar gecombineerd kunnen worden, waardoor zowel kleine als grote systemen gebouwd kunnen worden. Functionele touchscreens met een esthetisch uiterlijk zorgen voor bediening, voorbeeldweergave van beelden van deurstations en IP-camera’s, het maken van intercomverbindingen en het lokaal en op afstand openen van deuren met behulp van de Hik-Connect-Applicatie.

Hikvision-apparaten kunnen worden bediend via mobiele telefoons met Android of iOS met behulp van de speciale mobiele applicatie Hik-Connect. Het kan worden gebruikt voor live-weergave op afstand van DVR’s, NVR’s, IP-camera’s, video-intercoms via WiFi, 2G of 3G en om opgeslagen opnamen te bekijken. Het bedienen van video-intercoms met de applicatie zorgt ook voor het op afstand openen van de elektrische deuropener, het ontvangen van meldingen en het doorverbinden van oproepen van het buitenpaneel naar de telefoon in afwezigheid van de abonnee. De applicatie ondersteunt connectiviteit via IP en een P2P-cloud. Hik-Connect is ook de naam van de clouddienst die toegang biedt tot apparaten bij afwezigheid van een extern IP-adres.

 

Kenmerken

 • 7-inch kleurrijk aanraakscherm met resolutie 1024 × 600Standaard PoE
 • Slaat berichten op en maak foto’s op de TF-kaart
 • Ontgrendeling op afstand via de clientsoftware of de mobiele client
 • Bekijk live video’s van deurstations en gekoppelde camera’s
 • Ondersteunt draadloos netwerk
 • Stroomvoorziening IEEE802.3af, standaard PoE 12 VDC / 1 A
 • Energieverbruik ≤ 6 W
 • Werktemperatuur -10 ° C tot 55 ° C (14 ° F tot 131 ° F)
 • Werkvochtigheid 10% tot 90%
 • Afmeting (L X B X D) 200 mm × 140 mm × 15,1 mm (7,9 “× 5,5” × 0,6 “)
 • Gewicht 683 g (met verpakking) 355 g (zonder verpakking)
 • Geheugen 128 MB

 

In de doos

 • 1 x Hikvision DS-KH6320-WTE1/EU Wifi video deurstation beeldscherm
 • Schroeven (2 KA4×22-SUS)

 

 

Downloads

Technische gegevens

 

 

 

 

 

Configuratie handleiding

 

 

 

 

 

 

Gebruikers handleiding

Extra informatie

Intercom

Luidspreker, Met beeldscherm, Microfoon

Kleur

Grijs, Zwart

Bekabeling

Draadloos

Merk

Hikvision

Soort

Intercom

Over SecurityDiscounter
Social Media
WhatsApp Contact

Adres

Singel 21
2497 GS Den Haag
+31 (0)88 111 0016

ADRES

Singel 21
2497 GS Den Haag
+31 (0)88 111 0016

SOCIAL MEDIA

ADRES

Singel 21
2497 GS Den Haag
+31 (0)88 111 0016