Hikvision DS-3E1105P-EI 5-poort Switch, 4x PoE, extend functie

SKU: 9920000767

59.95

4-poorts Fast Ethernet Smart POE-schakelaar:

 • 4 × 100 Mbps PoE RJ45-poorten, 1 × 100 Mbps netwerk RJ45-poort
 • IEEE 802.3at/af-standaard voor PoE-poorten
 • Beheer van netwerktopologie, alarm push, netwerkgezondheidsmonitor
 • 6 KV overspanningsbeveiliging voor PoE-poorten
 • AF/AT-camera kan tot 300 m bereiken in uitgebreide modus

19 op voorraad

 • Beschrijving
 • Extra informatie

Beschrijving

Overzicht

De Hikvision DS-3E1105P-EI is een PoE switch met 4x 100 Mbps PoE poorten en 1x 100 Mbps poort. De switch is compact en levert maximaal 30W per PoE poort.

De extend functie maakt het mogelijk om data over een afstand van max. 300 m te zenden (max. 10Mbps). De switch is zeer geschikt voor camerasystemen.

De Hikvision DS-3E1105P-EI 5-poort Switch, 4x PoE, extend functie is een slimme beheerde PoE-switch.

Smart managed switches zijn ontwikkeld door Hikvision, met eenvoudig beheer en onderhoud. U kunt uw bewaking eenvoudig implementeren, bewaken en uitbreiden systeem altijd en overal met onze softwareplatforms.

U kunt de netwerktopologie bekijken, de gezondheid van het netwerk bewaken en apparaatalarmen ontvangen in realtime, wat de kosten van netwerkbeheer en -onderhoud aanzienlijk verlaagt.

Over Hikvision

Hikvision is een leverancier van IoT-oplossingen met video als kerncompetentie.

Hikvision heeft nu meer dan 42.000 medewerkers, waarvan meer dan 20.000 R&D-ingenieurs. Het bedrijf investeert jaarlijks meer dan 9% van zijn jaarlijkse omzet in onderzoek en ontwikkeling voor verdere productinnovatie. Hikvision heeft een compleet multi-level R&D-systeem opgezet, dat alle processen omvat: onderzoek ontwerp, ontwikkeling, testen, technische ondersteuning en service. De R&D-teams zijn gecentreerd op het hoofdkantoor in Hangzhou en opereren wereldwijd, waaronder R&D-centra in Montreal, Londen en Singapore, evenals acht steden in China.

Hikvision bevordert de kerntechnologieën voor audio- en videocodering, videobeeldverwerking en gerelateerde gegevensopslag, evenals toekomstgerichte technologieën zoals kunstmatige intelligentie, cloud computing en big data. In de afgelopen jaren heeft Hikvision nog meer kennis en ervaring opgedaan om te voldoen aan de behoeften van klanten in verschillende branches, waaronder openbare veiligheid, transport, detailhandel, onderwijs, gezondheidszorg, financiële instellingen, intelligente gebouwen en andere sectoren. Het bedrijf biedt dan ook professionele en maatwerkoplossingen die voldoen aan de uiteenlopende eisen van de markt. In addition to the video security industry, Hikvision extended its business to smart home tech, industrial automation, and automotive electronics industries — all based on video intelligence technology — to explore channels for sustaining long-term development.

Hikvision heeft een van de meest uitgebreide marketingnetwerken in de branche opgezet, bestaande uit 66 internationale dochterondernemingen en filialen, om snel te kunnen reageren op de behoeften van klanten, gebruikers en partners. De producten van Hikvision worden gebruikt in uiteenlopende branches in meer dan 150 landen.

Hikvision levert betrouwbare producten en oplossingen is de basis van het vertrouwen van hun klanten. Bij Hikvision maken ze dan ook duidelijk dat kwaliteit voorop staat bij alles wat ze doen. Tegelijkertijd gebruiken ze voortdurend innovatieve technologieën om de kwaliteit te verbeteren en hanteren ze grondige testprocedures, waardoor ze toonaangevende producten op de markt brengen. Uiteindelijk beoordelen ze hun kwaliteitsmanagement op de tevredenheid van hun klanten, want hun doel is om aan hun eisen te voldoen en hun problemen op te lossen.

Zij hebben een uitgebreid managementsysteem opgezet om de kwaliteit van alle gebruikte materialen in hun hardware grondig te controleren. Zij hebben ook effectieve processen geïmplementeerd in de selectie en certificering van hun leveranciers. Dit proces zorgt ervoor dat hun materialen voldoen aan de hoge standaarden die hun  partners en klanten zijn gaan verwachten.

Zelfs de kwaliteit van hun ontwerpen ondergaat rigoureuze technische beoordelingen en testen. Hun tests maken gebruik van geavanceerde methoden en hulpmiddelen, die worden toegepast in topsectoren over de hele wereld, om ervoor te zorgen dat de producten pas na een volledige kwaliteitscontrole op de markt worden gebracht. Zij zoeken actief naar eersteklas middelen om hun testprocedures te verbeteren.

De praktijk van “intelligente productie” is een drijvende kracht achter hun snelle en voortdurende ontwikkeling. Deze vooruitstrevende benadering houdt het concurrentievoordeel van hun toeleveringsketen in stand. Het toezicht van Hikvision hierop zorgt ervoor dat hun verschillende productievestigingen de consistentie en tijdigheid in acht nemen die klanten over de hele wereld van hen mogen verwachten.

De testafdeling van Hikvision heeft onafhankelijk gespecialiseerde instrumenten en apparaten ontwikkeld om een grondige voorbereiding voor al hun producten te garanderen. Naast een veranderend klimaat vormen zeer ruwe omgevingen een grote uitdaging voor de betrouwbaarheid van het product. Denk hierbij aan grote hoogtes, zeewatercorrosie of stoffige woestijnwinden.

Deze testfaciliteiten beschikken over apparatuur die de zwaarste omstandigheden waaraan producten worden blootgesteld simuleren, zodat hun bestendigheid en duurzaamheid is gegarandeerd alvorens ze naar hun klanten gaan.

Productsoftware wordt ook volledig getest en geëvalueerd op functionaliteit, betrouwbaarheid, veiligheid en gebruiksgemak. Kwaliteitscontrole van Hikvision gaat verder, want uw tevredenheid is hun succes.

 

Kenmerken

 • Interface RJ45
 • Connecties:
  • 4x RJ45 100 Mbps PoE
  • 1x RJ45 1000 Mbps
 • PoE vermogen/poort 30W
 • Gebruik Commercieel
 • Type Smart Managed
 • Spanning/ Stroom 48 Vdc / max. 1.35 A / max. 65 W
 • Kleur Zwart
 • Bedrijfstemperatuur 0 tot 40°C
 • Afmetingen (hxbxd) 27.6 x 105 x 83.1 mm
 • Gewicht 220 gr
 • Merk Hikvision

 

In de doos

 • 1 x Hikvision DS-3E1105P-EI 5-poort Switch, 4x PoE, extend functie
 • handleiding

 

Downloads

Technische gegevens Hikvision DS-3E1105P-EI

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hikvision

Extra informatie

Diversen

PoE Switches, Switches

Merk

Hikvision

Kleur

Zwart

Soort

Switches

EAN: 6941264052876

Andere suggesties…

Over SecurityDiscounter
Social Media
WhatsApp Contact

Adres

Singel 21
2497 GS Den Haag
+31 (0)88 111 0016

ADRES

Singel 21
2497 GS Den Haag
+31 (0)88 111 0016

SOCIAL MEDIA

ADRES

Singel 21
2497 GS Den Haag
+31 (0)88 111 0016