Aanbieding!

Hikvision DS-2DF6A436X-AE(T3) 4mp Darkfighter PTZ domecamera

SKU: 9920000665

1,400.00

Zomer Opruiming!

Op = Op!

1 op voorraad

 • Beschrijving
 • Extra informatie

Beschrijving

Overzicht Hikvision DS-2DF6A436X-AE(T3) 4mp Darkfighter PTZ domecamera

De Hikvision DS-2DF6A436X-AE(T3) 4mp Darkfighter PTZ domecamera is een 4mp domecamera die gebruik maakt van een 1/1.8″ progressive scan CMOS chip. Met de 36× optische zoomlens, biedt de camera meer details over uitgestrekte gebieden.

De Hikvision DS-2DF6A436X-AE(T3) 4mp Darkfighter PTZ domecamera kan op grote schaal worden gebruikt voor grote gebieden met high-definition.

De Hikvision DS-2DF6A436X-AE(T3) 4mp Darkfighter PTZ domecamera is een netwerkcamera met een breed scala aan functies. Het heeft een brandpuntsafstand van 216,0 mm, wat zeer geschikt is voor het vastleggen van beelden bij weinig licht.

De camera heeft een autofocusfunctie, waarmee de camera automatisch op het onderwerp kan scherpstellen.

De Hikvision DS-2DF6A436X-AE(T3) 4mp Darkfighter PTZ domecamera beschikt ook over een IR-verlichting, waardoor het gemakkelijker is om in donkere gebieden te zien.

De bewegingssensor detecteert beweging en stuurt een waarschuwing naar de gebruiker.

Dankzij de functie voor gebruik buitenshuis kan de camera buiten worden gebruikt zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de weersomstandigheden. De vandalismebestendige functie beschermt de camera tegen beschadiging door vandalen.

De flexibiliteit en kwaliteit van de Ultra-serie maakt het een geweldige aanvulling op de lijst van bouwers van oplossingen. Deze camera’s zijn krachtig, met geavanceerde technologieën die beveiliging met veel detail mogelijk maken en blinde vlekken elimineren.

Ze zijn uitgerust met superieure beeldvorming, de gepatenteerde DarkFighter-technologie en intelligente functies, waardoor ze de juiste keuze zijn voor vele gecompliceerde scenario’s.

De DarkFighter-technologie van Hikvision biedt videobeelden van hoge kwaliteit in omstandigheden met zeer weinig licht, zodat gebruikers uw activiteiten 24 uur per dag kunnen bewaken en voortdurend kunnen optimaliseren.

Rapid Focus stelt gebruikers in staat in te zoomen van vogelperspectief naar close-up zonder aan helderheid in te boeten, zelfs niet voor een fractie van een seconde.

Beeldstabilisatietechnologie zorgt voor vloeiende, evenwichtige beelden, waardoor schokkerigheid en slechte videokwaliteit tot het verleden behoren.

Hoogwaardige fabricage garandeert een maximale levensduur van de camera’s. Zo gaat het onderdeel sleepring, dat centraal staat in de beweging van de camera, gemiddeld bijna tien jaar mee.

De camera kan een doelwit volgen door gebruik te maken van de pan- en tiltfunctie en AI-algoritmen om hen automatisch door een ruimte te volgen.

De ANPR-toepassing registreert de nummerplaat van een voertuig in realtime en vergelijkt deze of voegt deze toe aan een vooraf gedefinieerde lijst. Zodra een nummerplaat is herkend en opgeslagen, kan een gepaste actie worden voorgedefinieerd, zoals het openen van een poort of het genereren van een waarschuwing.

De camera’s zijn waterdicht volgens de IP67-norm en zijn voorzien van technologieën voor defog- en temperatuurregeling.

IP-classificatie verwijst naar de classificatie voor binnendringingsbescherming of internationale beschermingsclassificatie, die wordt gebruikt om het niveau van stof- en waterafdichtendheid te kwalificeren.

Het is van cruciaal belang rekening te houden met IP-classificaties als u armaturen koopt voor stoffige of natte omgevingen.

Een IP-classificatie wordt gedefinieerd door de letters IP, gevolgd door twee cijfers. Het enige doel ervan is nauwkeurige informatie te verstrekken over het beschermingsniveau dat een elektrisch armatuur biedt.

Het eerste getal heeft een schaal van 0-6 en heeft betrekking op het beschermingsniveau tegen vaste stoffen zoals vuil, zand, stof en puin, terwijl het tweede getal (0-8) staat voor bescherming tegen vloeistoffen zoals vocht en water. Hoe hoger het getal, hoe groter de bescherming tegen vaste stoffen en vloeistoffen.

Een armatuur met één van deze drie classificaties is in gelijke mate beschermd tegen stof, vuil, zand en puin (zoals aangegeven door het cijfer “6”). De bescherming tegen vloeistof/water voor elk van deze drie classificaties is uniek.

  • IP65 – waterbestendig
  • IP66 – Waterdicht tegen krachtige stralen
  • IP67 – Beschermd tegen volledige tijdelijke onderdompeling in water

 

Kenmerken

 • 1/1.8″ Progressive Scan CMOS
 • Resolutie tot 2560 × 1440
 • Min. Uitlichting: Kleur: 0,002 Lux @ (F1.2, AGC ON) Z/W: 0,0002 Lux @ ((F1.2, AGC ON)
 • 36× optisch zoom, 16× digitaal zoom
 • Ondersteuning van trillingsdetectie
 • Ingebouwde gyroscoop om EIS-prestaties te verbeteren.
 • 140dB WDR, 3D DNR, HLC
 • 24 VAC & Hi-PoE
 • Ondersteuning van H.265+/H.265 videocompressie
 • Snelle scherpstelling
 • IP67

 

In de doos

 • 1 x Hikvision DS-2DF6A436X-AE(T3) 4mp Darkfighter PTZ domecamera
 • bevestigings materiaal
 • handleiding

 

Downloads

Technische gegevens Hikvision DS-2DF6A436X-AE(T3)

 

 

 

 

 

 

 

Snelstart gids Hikvision DS-2DF6A436X-AE(T3)

 

 

 

 

 

 

Gebruikers handleiding Hikvision DS-2DF6A436X-AE(T3)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hikvision PTZ

Extra informatie

Aanbieding

Zomer Opruiming!

Audio

Ja

Beeld

1/1.8" progressive scan CMOS, WDR (Wide Dynamic Range)

Binnen of buiten camera

Binnen, Buiten, IP67

Kleur

Grijs

Lens

16 x digitale zoom, 36 x optische zoom

Megapixels

4 MP

Merk

Hikvision

Mogelijkheid tot opslag

Ja, SD kaart niet inbegrepen, Opslag tot 256 GB

Soort

Camera

Voeding

12 V voedingsadapter, PoE mogelijkheid

Vorm camera

Domecamera

Andere suggesties…

Over SecurityDiscounter
Social Media
WhatsApp Contact

Adres

Singel 21
2497 GS Den Haag
+31 (0)88 111 0016

ADRES

Singel 21
2497 GS Den Haag
+31 (0)88 111 0016

SOCIAL MEDIA

ADRES

Singel 21
2497 GS Den Haag
+31 (0)88 111 0016

De Zomer Opruiming is gestart. Kijk onder het menu opruiming voor gehalveerde prijzen !

X