Hikvision DS-2CD2026G2-I 2mp 4mm Acusense mini bulletcamera

SKU: 88DS2CD2026G2I24

219.95

 • 2 mp
 • 4 mm lens
 • 40 m IR
 • WDR
 • Mini bulletcamera
 • Acusense

Nieuw model, voorheen DS-2CD2025FWD-I

6 op voorraad

 • Beschrijving
 • Extra informatie

Beschrijving

Overzicht

Hikvision DS-2CD2026G2-I 2mp 4mm. Deze mini bulletcamera heeft een resolutie van 2 megapixels, een lens van 4 mm, een 40 m IR en een Wide Dynamic Range (WDR).

Hikvision DS-2CD2026G2-I 2mp 4mm is een mini bulletcamera voor buiten, IP67. De AcuSense Gen2-reeks van Hikvision bereikt een mijlpaal op het gebied van gebiedsbescherming en perimeterbeveiliging door bestaande functies zoals lijnoverschrijding en perimeterdetectie te combineren met een verbeterd deep learning-algoritme.

AcuSense kan nauwkeurig mensen en voertuigen onderscheiden van andere bewegende objecten, waardoor het aantal valse videobewegingsalarmen tot 95 procent wordt verminderd.

Aangedreven door Hikvision’s Darkfighter-technologie, kan AcuSense Gen2 duidelijke beelden leveren, zelfs in de laagste lichtomstandigheden van 0,003 Lux bij F1.4 (4 MP).

AcuSense Gen2-activeringen zullen alarmgebeurtenissen genereren die doorzoekbaar zijn bij het bekijken van opgenomen beelden voor specifieke incidenten. Dit bespaart vele manuren aan tijdverspilling bij het bekijken van irrelevante video’s bij het identificeren van een gebeurtenis, waardoor u tijd en geld bespaard.

Hikvision kondigt de lancering aan van een nieuwe generatie van zijn kenmerkende AcuSense-producten, met belangrijke updates.

“Hikvision AcuSense-producten zijn geïntroduceerd in 2018, met het idee om intelligente alarmen en diensten voor het eerst beschikbaar te maken voor kleine bedrijven en residentiële klanten”, zegt Frank Zhang, President van International Product and Solution Center bij Hikvision.

“Kortom, AcuSense-technologie stelt beveiligingspersoneel in staat zich te concentreren op menselijke en voertuiggebeurtenissen in plaats van onbeduidende objecten, zodat ze efficiënter kunnen handelen, wat tijd en kosten bespaart, terwijl eindgebruikers altijd en overal de volledige controle over hun beveiligingssysteem kunnen krijgen.”

De nieuwste Hikvision AcuSense-apparaten zijn ontworpen met een geüpgraded deep learning-algoritme, dat live videostreams analyseert en ze labelt als ‘menselijk’, ‘voertuig’ of ‘andere gebeurtenissen’. Degenen die zijn gelabeld als mens en voertuig zullen alarmen activeren voor beveiligingspersoneel, terwijl andere gebeurtenissen zoals regendruppels, dieren of de beweging van gebladerte drastisch worden genegeerd.

Het resultaat is een opvallende vermindering van het aantal valse alarmen – nu met een nauwkeurigheid van bijna 98%. Op deze manier kan beveiligingspersoneel zich concentreren op echte beveiligingskwesties en actie ondernemen. Bovendien worden gerelateerde video’s automatisch gesorteerd op categorieën om gemakkelijker te kunnen zoeken.

Klanten die bekend zijn met bewegingsdetectie, zullen ook de mogelijkheden van AcuSense-technologie waarderen. Hikvision hield volledig rekening met de gewoonten van gebruikers en ontwierp AcuSense-producten om mens- en voertuigclassificaties te integreren met bewegingsdetectie.

Meer specifiek, wanneer beweging wordt gedetecteerd, analyseert het systeem of het al dan niet geassocieerd is met een mens of een voertuig, en of een alarm moet worden geactiveerd.

Dus wanneer gebruikers de bewegingsdetectiefunctie inschakelen, kunnen ze genieten van hetzelfde niveau van alarmnauwkeurigheid dat wordt geboden door de AcuSense-technologie van Hikvision.

Wanneer realtime afschrikking nodig is, biedt Hikvision ook cameramodellen met een knipperlicht en auditieve waarschuwing. Zodra er een alarm afgaat, knippert het ingebouwde lampje. Tegelijkertijd kan beveiligingspersoneel communiceren met de persoon die het alarm heeft geactiveerd om hun autorisatie te bevestigen, dankzij de ingebouwde luidspreker en microfoon in de camera.

Merk op dat de nieuwste AcuSense-camera’s zelfs aangepaste audiotracks ondersteunen, die vooraf kunnen worden opgenomen om in verschillende omgevingen te passen.

De nieuwste AcuSense-cameralenzen zijn uitgerust met een diafragma tot F1.4. Deze technologie laat meer licht de lens binnen, voor optimale beeldhelderheid en betere prestaties in omgevingen met weinig licht.

In vergelijking met eerdere AcuSense-camera’s, breidt deze nieuwe generatie doelclassificatieafstanden uit van 10, 15 of 22 meter tot 20, 25 of 30 meter, afhankelijk van het model.

Hikvision DS-2CD2026G2-I 2mp 4mm wordt gevoed door PoE maar kan ook worden gevoed door een 12V DC-voedingseenheid (niet meegeleverd). Het heeft ook ruimte voor opslag aan boord via een Micro SD-sleuf (micro SD-kaart niet inbegrepen), die maximaal 256 GB kan bevatten.

 

Kenmerken

 • Hoge beeldkwaliteit met een resolutie van 2 MP
 • Uitstekende prestaties bij weinig licht met powered-by-DarkFighter-technologie
 • Helder beeld bij sterk tegenlicht dankzij 120 dB true WDR-technologie
 • Efficiënte H.265 + compressietechnologie
 • Reductie van valse alarmen door middel van classificatie van doelen voor mensen en voertuigen op basis van deep learning
 • Water- en stofbestendig (IP67)
 • 3D DNR-technologie zorgt voor heldere en scherpe beelden
 • Lens Type & FOV: 4 mm, horizontal FOV 86°, vertical FOV 47°, diagonal FOV 102°

 

In de doos

 • 1 x Hikvision DS-2CD2026G2-I 2mp 4mm Acusense mini bulletcamera
 • 2 handleidingen
 • 1 sjabloon om de juiste afstand voor de gaten te kunnen boren
 • 1 CD-rom met software
 • 1 zakje schroeven en pluggen
 • onderdelen om de verbinding tussen de RJ45 stekker en de camera waterdicht af te sluiten
 • 1 torx-sleutel voor het verstellen van de camera

 

Downloads

Technische gegevens Hikvision DS-2CD2026G2-I 2mp 4mm

 

 

 

 

 

 

 

Snelstart gids Hikvision DS-2CD2026G2-I 2mp 4mm

Extra informatie

Beeld

Infrarood, Nachtzicht tot 40 meter, WDR (Wide Dynamic Range)

Binnen of buiten camera

Binnen, Buiten

Infrarood licht

40 meter

Kleur

Wit

Lens

4 mm

Megapixels

2 MP

Merk

Hikvision

Mogelijkheid tot opslag

Ja, SD kaart niet inbegrepen, Opslag tot 256 GB

Soort

Camera

Voeding

12 V voedingsadapter, PoE mogelijkheid

Vorm camera

Bulletcamera

Andere suggesties…

Over SecurityDiscounter
Social Media
WhatsApp Contact

Adres

Singel 21
2497 GS Den Haag
+31 (0)88 111 0016

ADRES

Singel 21
2497 GS Den Haag
+31 (0)88 111 0016

SOCIAL MEDIA

ADRES

Singel 21
2497 GS Den Haag
+31 (0)88 111 0016