Hikvision DS-1475ZJ-Y verticale paalmontage van RVS

SKU: 9920000691

89.95

Als ‘s werelds toonaangevende leverancier van IoT-oplossingen met video als kerntechnologie, stelt Hikvision klanten en partners in staat om zijn technologie intelligenter te gebruiken en de logica, nauwkeurigheid en effectiviteit van besluitvorming te verbeteren. Zij bieden hun klanten een winnend voordeel en stimuleren hen om verder te gaan op de weg naar succes.

2 op voorraad (kan nabesteld worden)

  • Beschrijving
  • Extra informatie

Beschrijving

Overzicht

Deze Hikvision DS-1475ZJ-Y verticale paalmontage van RVS wordt aanbevolen voor de volgende modellen van Hikvision:

DS-2CD5A26G0-IZHSY
DS-2CD5A46G0-IZHSY
DS-2CD5546G0-IZHSY
DS-2CD5526G0-IZHSY

Mocht u de beugel voor buiten gebruiken is het noodzakelijk om waterdicht rubber te gebruiken.

Bij het monteren moet u er rekening mee houden dat de muur minimaal 3 keer zoveel kan dragen als het totale gewicht van de camera en de houder.

Het maximale draagvermogen van de steun bedraagt 10 kg.

U vindt meer gegevens in het hieronder te downloaden document.

Perimeterbeveiliging speelt een cruciale rol in elk fysiek beveiligingssysteem, of het nu gaat om het beschermen van kritieke infrastructuur, locaties met een hoog risico, commerciële woonlocaties, winkelruimtes of een andere stedelijke of afgelegen locatie.

In het afgelopen decennium hebben technologische ontwikkelingen en hardware deze perimeterbeveiligingssystemen enorm verbeterd met ontwikkelingen in thermische netwerkcamera’s, radardetectiesystemen, alarmsensoren en nu zelfs drones die ongekende beveiligingstaken uitvoeren.

Meer recentelijk heeft de ontwikkeling van geavanceerde algoritmen geholpen om valse alarmen te verminderen die veel van deze apparaten automatisch activeren. Maar consistente, betrouwbare verificatie tussen echte en valse alarmen ontbrak nog.

Maar nu biedt Hikvision gediversifieerde perimeterbeveiligingsoplossingen met een zeer effectieve vermindering van valse alarmen. Oplossingen variëren van videoproducten op basis van deep learning-algoritmen tot thermometrische camera’s, alarmsystemen en radarproducten.

Het leveren van betrouwbare producten en oplossingen is de basis van Hikvision. Daarom maken ze bij Hikvision duidelijk dat kwaliteit voorop staat in alles wat ze doen.

Tegelijkertijd passen ze voortdurend innovatieve technologieën toe om de kwaliteit en de testprocedures te verbeteren, en bieden ze  toonaangevende producten op de markt.

Zij streven naar aliteitsmanagement en  tevredenheid vann klanten. Zij zien het als hun doel om zich aan de eisen van de klanten te kunnen voldoen en hun problemen op te lossen.

 

Kenmerken

  • Verticale paalmontage.
  • Kleur wit
  • Afmetingen: 250 X 127 X 46 mm
  • Roestvrij staalmateriaal door oppervlaktenevelbehandeling (SUS304)
  • Instelbare diameter van 67 mm tot 127 mm

 

In de doos

  • 1 x Hikvision DS-1475ZJ-Y verticale paalmontage van RVS
  • bevestigingsmateriaal

 

Download

Technische gegevens Hikvision DS-1475ZJ-Y

 

 

 

 

 

 

 

 

Hikvision

Extra informatie

Beugels

Paalmontage

Merk

Hikvision

Soort

Beugels

Toebehoren

Beugels

Andere suggesties…

Over SecurityDiscounter
Social Media
WhatsApp Contact

Adres

Singel 21
2497 GS Den Haag
+31 (0)88 111 0016

ADRES

Singel 21
2497 GS Den Haag
+31 (0)88 111 0016

SOCIAL MEDIA

ADRES

Singel 21
2497 GS Den Haag
+31 (0)88 111 0016