Hikvision DS-1272ZJ-120 aluminium beugel voor dome camera’s wit

SKU: 9920000550

28.95

 • Muurbevestiging
 • Aluminium profiel
 • Hikvision Wit

6 op voorraad

 • Beschrijving
 • Extra informatie

Beschrijving

Overzicht

Deze Hikvision DS-1272ZJ-120 aluminium beugel voor dome camera’s wit is ontworpen voor montage van Hikvision CCTV-camera’s aan muren.

De Hikvision DS-1272ZJ-120 aluminium beugel is geschikt voor domecamera’s en beschermt kabelverbindingen.

De Hikvision DS-1272ZJ-120 aluminium beugel  moet op een vlakke muur worden geïnstalleerd. Waterdicht rubber is noodzakelijk voor buitentoepassing.

De muur moet meer dan 3 keer kunnen dragen als evenveel als het totale gewicht van de camera en de houder.
Het maximale draagvermogen van de De Hikvision DS-1272ZJ-120 aluminium beugel is 4,5 kg.

De lijst met compatibele camera’s is hier beschikbaar.

Hikvision is een leverancier van IoT-oplossingen met video als kerncompetentie.

Hikvision heeft nu meer dan 42.000 medewerkers, waarvan meer dan 20.000 R&D-ingenieurs. Het bedrijf investeert jaarlijks meer dan 10% van zijn jaarlijkse omzet in onderzoek en ontwikkeling voor voortdurende productinnovatie. Hikvision heeft een compleet R&D-systeem op meerdere niveaus opgezet dat elke operatie omvat, van onderzoek tot ontwerp, ontwikkeling, testen, technische ondersteuning en service. De R&D-teams zijn gecentreerd op het hoofdkantoor in Hangzhou en opereren wereldwijd, waaronder R&D-centra in het VK, Canada en Azië-Pacific, evenals acht steden in China.

Hikvision bevordert de kerntechnologieën van audio- en videocodering, videobeeldverwerking en gerelateerde gegevensopslag, evenals toekomstgerichte technologieën zoals kunstmatige intelligentie, cloudcomputing en big data. In de afgelopen jaren heeft Hikvision zijn kennis en ervaring verdiept in het voldoen aan klantbehoeften in verschillende verticale markten, waaronder openbare veiligheid, transport, detailhandel, onderwijs, gezondheidszorg, financiële instellingen, intelligente gebouwen en andere. Daarom biedt het bedrijf professionele en op maat gemaakte oplossingen om te voldoen aan uiteenlopende marktvereisten. Naast de videobeveiligingsindustrie breidde Hikvision zijn activiteiten uit naar smart home-technologie, industriële automatisering en auto-elektronica – allemaal gebaseerd op video-intelligentietechnologie – om kanalen te verkennen voor duurzame ontwikkeling op lange termijn.
Hikvision heeft een van de meest uitgebreide marketingnetwerken in de branche opgezet, bestaande uit 66 internationale dochterondernemingen en filialen, om snel te kunnen reageren op de behoeften van klanten, gebruikers en partners. Hikvision-producten bedienen een diverse reeks verticale markten in meer dan 150 landen.

Hikvision ging in mei 2010 naar de beurs en is genoteerd aan de MKB-raad van de Shenzhen Stock Exchange.

Het leveren van betrouwbare producten en oplossingen is de basis van het vertrouwen van onze klanten. Daarom maken we bij Hikvision duidelijk dat kwaliteit voorop staat in alles wat we doen. Tegelijkertijd passen we voortdurend innovatieve technologieën toe om de kwaliteit en onze testprocedures te verbeteren, en bieden we toonaangevende producten op de markt. Uiteindelijk beoordelen we ons kwaliteitsmanagement op de tevredenheid van onze klanten, aangezien het ons doel is om aan hun eisen te voldoen en hun problemen op te lossen.

 

Kenmerken

 • kleur wit
 • op de muur gemonteerd
 • materiaal: aluminiumlegering,
 • afmetingen: 120 x 122 x 173mm
 • maximale belasting: 4,5 kg
 • gewicht: 0,75 kg

 

In de doos

 • 1  x Hikvision DS-1272ZJ-120 aluminium beugel voor dome camera’s wit
 • bevestgingsmateriaal

 

Download

Technische gegevens Hikvision DS-1272ZJ-120 aluminium beugel voor dome camera’s wit

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hikvision

Extra informatie

Beugels

Muurmontage

Diversen

Toebehoren

Kleur

Wit

Merk

Hikvision

Soort

Beugels

Toebehoren

Beugels

Andere suggesties…

Over SecurityDiscounter
Social Media
WhatsApp Contact

Adres

Singel 21
2497 GS Den Haag
+31 (0)88 111 0016

ADRES

Singel 21
2497 GS Den Haag
+31 (0)88 111 0016

SOCIAL MEDIA

ADRES

Singel 21
2497 GS Den Haag
+31 (0)88 111 0016