SELECTIE VERFIJNEN

Merk
Kleur
Aanbieding
Accu
Audio
Beeld
Beugels
Binnen of buiten camera
Display
Diversen
Infrarood licht
Intercom
Megapixels
Microfoon
Opslag
Optie Uitvouwen
Opslag
Sets
Soort
Toebehoren
Voeding
Vorm camera

Brandmeldsysteem

Een brand in uw woning of bedrijfspand is iets dat u koste wat het kost wilt voorkomen. Door tijdig alarm te slaan is het in vele situaties mogelijk om de brand snel te kunnen verhelpen. Onoplosbare brandschade kan voor een groot deel worden voorkomen. Erg prettig, want een brand heeft emotionele en financiële gevolgen voor uw familie of bedrijf. Met een brandmeldsysteem bent u op tijd gealarmeerd wanneer er sprake is van een oplaaiende brand. U kunt dan direct in actie om de brand te blussen of de alarmdiensten te alarmeren. Bij Security Discounter zijn wij expert op het gebied van rook- en brandmeldsystemen. Wij verzekeren u van betrouwbare producten die binnen no-time een brand kunnen detecteren. Door enkel met hoogwaardige topmerken te werken kennen we de kwaliteit en weten we waar de producten tot in staat zijn. Voorkom een brand en de ongelukkige gevolgen van een brand, door te kiezen voor de brandmeldsystemen van Security Discounter!
Product filteren

Product filteren

Blader door uw gewenste product via het snelfiltersysteem

Brandmeldsysteem kopen

Een brand kan in een zeer korte tijd tevoorschijn komen. Het heeft zeer nadelige effecten in financiële en emotionele omstandigheden. Zonder dat u het door hoeft te hebben kan een brand vrij zijn gang gaan. Door op iedere etage ene brandmeldsysteem te plaatsen kun je ervoor zorgen dat brand op tijd gedetecteerd wordt. Let bij het plaatsen van een meldsysteem wel op de afstand van de muur. Normaal gesproken dient u het apparaat minimaal 50 centimeter van de muren en hoeken te plaatsen. Brandmeldsystemen alarmeren u tijdig wanneer een brand gespot wordt. Zo kunt u mogelijk nog op tijd zijn, zonder al te veel schade aan uw woning of pand.

Security Discounter, alles voor een brandveilige woning!

Bij Security Discounter bent u op de juiste plek voor al uw brandpreventie-artikelen, zoals brandmeldsystemen. Hier vindt u tal van producten om snel brand te detecteren, zonder dat het ten koste gaat van enorme en vervelende brandschades.  Onze producten zijn alleen van bekende topmerken en daardoor ontzettend betrouwbaar. Voor scherpe prijzen versterkt u de branddetectie in uw woning of pand en kunt u zorgenvrij wonen of werken.