Hikvision DS-2DE7A432IW-AEB(T5) powered by Darkfighter speed dome beveiligingscamera

899.95 incl. btw

899.95 incl. btw

Levertijd minimaal 8 werkdagen

4 op voorraad

Ophalen bij ons afhaalpunt mogelijk

Gratis verzending vanaf 60 euro

Beste kwaliteit en 2 jaar garantie

Let op: de levertijd voor dit product is minimaal 8 werkdagen!

 

;

SKU: VVDS-2DE7A432IW-AEBCategories: Beveiligingscamera netwerk, Beveiligingscamera ptz

Hikvision DS-2DE7A432IW-AEB(T5) powered by Darkfighter speed dome beveiligingscamera

Overzicht

Deze Hikvision DS-2DE7A432IW-AEB(T5) powered by Darkfighter speed dome beveiligingscamera is een supersnelle IP- camera met een zoomlens van 5,9 – 188,8 mm. De 32x optische zoom zorgt voor super close-ups voor superieur beelddetail.

De Hikvision DS-2DE7A432IW-AEB(T5) beveiligingscamera heeft een 1/1.8” 4 megapixel sensor, die werkt met een resolutie van 2560x1440px . De datacompressie van deze Hikvision DS-2DE7A432IW-AEB(T5) werkt in de H.265+ of H.264+ standaard, maar het is ook mogelijk om de standaard H.264 compressie te gebruiken voor compatibiliteit met andere apparaten.

De WDR- functie verbetert de dynamiek van de camera en haalt meer details uit het contrasterende observatieplan. De Hikvision DS-2DE7A432IW-AEB(T5) beveiligingscamera heeft ook een ingebouwde IR-verlichting met een bereik tot 200 meter.

De behuizing van de Hikvision DS-2DE7A432IW-AEB(T5) beveiligingscamera heeft een een beschermingsklasse van IP66, wat zorgt voor volledige bescherming tegen het binnendringen van stof en bescherming tegen sterke waterstralen of overstromingen met een golf vanuit elke richting.

Op plaatsen met moeilijke lichtomstandigheden (bijvoorbeeld veel contrast of weinig licht) genereert het apparaat dankzij de DarkFighter- technologie een uitstekende kleurbeeldkwaliteit. De camera wordt gevoed door 24V AC (niet meegeleverd) of via Hi PoE.

De recorders uit de Hikvision AcuSense-serie maken gebruik van technologie op basis van kunstmatige intelligentie. De geïmplementeerde intelligente beeldanalysetechnologie in Hikvision camera’s en recorders uit deze serie zorgt voor een aanzienlijke vermindering van valse alarmen veroorzaakt door de beweging van irrelevante objecten, bijvoorbeeld de beweging van bladeren, de beweging van kleine dieren.

Apparaten die zijn ondertekend met het AcuSense-logo, maken gebruik van machine learning-technologie om herkende objecten nog beter te classificeren. Na het configureren van de camera kunnen we alleen een alarm activeren wanneer een persoon de lijn overschrijdt of het detectiegebied betreedt.

AcuSense-apparaten hebben ook een snelzoekfunctie . Dankzij de opgeslagen videoframes van elk object kan de camera het vastleggencategoriseren en vervolgens gemakkelijk en snel vinden . Unieke kenmerken, prestaties en efficiëntie maken het AcuSense-systeem zeer prettig in gebruik.

 

ApparaatTraditionele NVRAcuSense NVR
Traditionele fotocamera Standaard afbeelding + basis afbeeldingsanalyseFiltering van vals alarm op geselecteerde recorderkanalen + snel zoeken naar objecten
ColorVu-cameraKleur de klok rond + basisbeeldanalyse24 uur per dag kleurenbeeld + filtering van vals alarm op geselecteerde kanalen van de recorder + snel zoeken naar objecten
AcuSense-cameraFiltering van valse positieven uitgevoerd door de cameraVals alarm filtering op alle kanalen + snel zoeken naar objecten
ColorVu 2e generatie.24/7 kleurenvideo + Vals alarm filtering door camera24/7 kleurenvideo + vals alarm filtering op camera + snel zoeken naar doelen

 

De 1/1,8-inch CMOS-sensor en de 5,9-153 mm varifocale lens die in deze camera worden gebruikt, zorgen voor een observatiehoek van 50,8° tot 2,6° horizontaal. De mogelijkheid om de hoek aan te passen maakt de camera ideaal voor het bewaken en opnemen van zowel het geheel van gebeurtenissen als het vastleggen van details over het bewaakte object.

De Hikvision DS-2DE7A432IW-AEB(T5) beveiligingscamera heeft een extra voordeel in de vorm van motozoom- en autofocusfuncties . De lenzen van apparaten die met deze functies zijn uitgerust, kunnen volledig op afstand worden ingesteld, bijvoorbeeld vanaf het niveau van de recorder, VMS-programma of mobiele applicatie, zonder dat er met de camerabehuizing hoeft te worden gerommeld. Dankzij de autofocus stand vindt de camera automatisch het scherpstelpunt, wat zorgt voor een helder beeld.

De industriële Hikvision DS-2DE7A432IW-AEB(T5) beveiligingscamera maakt gebruik van twee voedingsmethoden – klassiek via een 24VAC-aansluiting (deze wordt niet meegeleverd) of rechtstreeks via UTP twisted pair met behulp van High Power over Ethernet (Hi-PoE)-technologie.

Voeding via Hi-PoE kan direct worden gerealiseerd via Switch of Injector PoE. De voordelen van het gebruik van de Hi-PoE-standaard zijn:

  • verminderde installatietijd en -kosten dankzij een vereenvoudigde bedradingsstructuur
   het is niet nodig om extra voedingen te installeren
  • de mogelijkheid om de camera’s op een afstand van maximaal 250 m van stroom te voorzien (EXTEND-modus)
  • de mogelijkheid om tot 100 watt aan vermogen te leveren, dankzij het gebruik van reserveparen CAT5-kabel.

De Hikvision DS-2DE7A432IW-AEB(T5) beveiligingscamera gebruikt een standaard Ethernet-interface (zelfaanpassend) om verbinding te maken met het netwerk en heeft een snelheid van 10/100 Mbps.

Deze verbinding maakt configuratie van de bediening, wijziging van beeldparameters, evenals live preview en weergave van opnamen mogelijk (camera’s met een microSD-slot). De verbinding zelf kan op drie verschillende platforms worden geïmplementeerd:

  • iVMS-4200– en iVMS-5200-software – speciale beheersoftware voor videobewaking, waardoor geavanceerde aanpassingen van het volledige systeem en beheer van gebeurtenisdetectieparameters en intelligente beeldanalyse mogelijk zijn
  • WEB-webbrowser – hiermee kunt u snel een verbinding tot stand brengen met behulp van het IP-adres van de camera, waardoor u toegang krijgt tot de volledige functionaliteit van het apparaat. Het wordt aanbevolen om Internet Explorer te gebruiken voor Hikvision-systemen.
  • Hik-Connect mobiele applicatie – een mobiel platform voor Android- en iOS-systemen, met de mogelijkheid van live preview, het afspelen van opnames en het ontvangen van meldingen over gebeurtenissen binnen het systeem. Het Hik-Connect-platform maakt gebruik van een verbinding via de cloud, waardoor het niet meer nodig is om poorten op de router door te sturen
   Het gebruik van de cloud om verbindingen tot stand te brengen tussen het systeem en de gebruiker maakt toegang tot en configuratie van de camera mogelijk vanaf elke plaats met internettoegang – zowel op mobiele als op vaste apparaten (pc, laptop).

Nieuwe modellen netwerkcamera’s van Hikvision gebruiken de efficiënte HEVC- codec (High Efficiency Video Coding), in de CCTV-systeemindustrie aangeduid als H.265. Deze standaard is gemaakt als reactie op de behoefte om high-definition video (4K) te verzenden zonder de transmissielink te overbelasten.

Vergeleken met de vorige H.264-standaard zorgt de nieuwe technologie voor bijna twee keer zoveel bandbreedtebesparing, wat zich in CCTV-systemen vertaalt in een langere archiveringstijd van het materiaal op de schijf, waardoor de beschikbare bandbreedte toeneemtnetwerkverbinding en verlenging van de levensduur van gegevensdragers. Bovendien is het verschil in videokwaliteit bij H.265-compressie in vergelijking met de H.264-versie praktisch onmerkbaar.

Belangrijk: De compressiemodus van de DS-2DE7A432IW-AEB(T5) kan vrij worden omgeschakeld tussen H.265 en H.264, waardoor hij kan werken met recorders die geen HVEC-compressie ondersteunen.

 

Kenmerken

 • Merk: Hikvision
 • Kleur: Wit
 • Ondersteund systeem: IP
 • Beeldsensor: 1/1,8 inch Progressive Scan CMOS
 • Resolutie: 4MP
 • Lens: 5,9-188,8 mm gemotoriseerd
 • Optische/digitale zoom: 32x/16x
 • IR-verlichting: bereik tot 200 m
 • Voeding: 24V AC en Hi PoE
 • Echt WDR uitgebreid dynamisch bereik
 • Codering: H.265+/H.264+/MJPEG
 • Uitgelichte functies: gezichtsdetectie, gebiedsdetectie, uitzonderingsdetectie, bezet/achtergelaten in zone, enz.
 • Beschermingsklasse: IP66
 • Afmetingen: Ø 220 mm × 363,3 mm
 • Voeding: AC 24V, Hi-PoE

In de doos

 • 1 x Hikvision DS-2DE7A432IW-AEB(T5) powered by Darkfighter speed dome beveiligingscamera
 • bevestigings materiaal
 • handleiding

 

Downloads

handleiding downloaden 1 Hikvision DS-2DE7A432IW-AEB(T5) powered by Darkfighter speed dome beveiligingscamera
Technische gegevens Hikvision DS-2DE7A432IW-AEB(T5)
handleiding downloaden 1 Hikvision DS-2DE7A432IW-AEB(T5) powered by Darkfighter speed dome beveiligingscamera
Snelstart gids Hikvision DS-2DE7A432IW-AEB(T5)
handleiding downloaden 1 Hikvision DS-2DE7A432IW-AEB(T5) powered by Darkfighter speed dome beveiligingscamera
Gebruikers handleiding Hikvision DS-2DE7A432IW-AEB(T5)
Binnen of buiten camera

, ,

Infrarood licht

Kleur

Lens

, ,

Megapixels

Mogelijkheid tot opslag

Soort

Voeding

,

Vorm camera

Kunnen wij helpen?

Onze ervaren medewerkers helpen u graag.
Je kunt ons bereiken via e-mail, telefoon en Facebook. We geven altijd binnen 48 uur antwoord.

Liever bellen?
Bel ons op +31 (0)88 111 0016
Email ons : info@securitydiscounter.nl