Security Camera Outdoor draadloze Kit met 4 camera's van 2 Mega Pixel

draadloos camerasysteem 2 megapixel

Artikelnummer

99800003 

Verzendkosten

€ 0,00 

Verwachte levertijd

1 dag(en)

EAN

5060491860939  

€ 349,95 *
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Dit draadloze videobewaking systeem maakt gebruik van gegevensoverdrachtstechnologie via Wi-Fi. De 2.0MP Outdoor Wi-Fi set IP-21 4xCAM + 1xNV R is ontworpen voor een buitenopstelling van de camera, waardoor het een prima systeem is voor het bewaken van een prive woning, kantoren, schuren of alle kleine objecten waar een goede beeldkwaliteit en betaalbare prijs belangrijk zijn . Vier videocamera's en een DVR, zijn inbegrepen bij de set,

Installatie van dit systeem is erg eenvoudig. De recorder maakt automatisch contact met de camera's door het eigen wifi signaal. U hoeft enkle de camera's te voorzien van stroom. Indien u de beelden niet alleen op het scherm, maar ook op uw telefoon wilt ontvangen, dan kunt u de app downloaden en de qr code scannen, die het systeem u toont. Heel eenvoudig.

De belangrijkste kenmerken van de set:


  • camera's met een resolutie van 2,0 MP

  • kan buiten of in gebouwen worden gebruikt zonder verwarming.

  • het is mogelijk om 24 uur per dag videobewaking in te stellen

  • camera's met vaste focuslens (f 3,6 mm).

  • Wifi. Ingebouwde antenne voor draadloze verbinding.

  • montageset, voeding en ethernetkabel zijn inbegrepen. Alles wat u nodig hebt voor de installatie van de camera is al in de doos!

  • harde schijf

Bestek:

Het extra voordeel van de draadloze set is de mobiliteit en de mogelijkheid om deze overal op de lokatie te installeren.

De camera's van deze kit zijn vier 2-megapixel videocamera's met groothoeklenzen, krachtige infraroodverlichting voor nachtopname en sterke behuizingen om de gevoelige elektronica te beschermen tegen temperatuur, stof en water; en 4-kanaals netwerk NVR met FullHD-opname in meerdere modi, alarmmeldingen verzenden en uitgebreide functionele en netwerkmogelijkheden.

Als u de set zelf in gebruik wilt stellen : Niets is eenvoudiger. Stekker in het stopcontact en de NVR zoekt vanzelf de camera's. Beelden op uw telefoon ? Als een een scherm aan de nvr heeft aangesloten, geeft de NVR u een QR code. Scan deze code met de Partizan APP en u beelden komen veilig binnen op uw telefoon.


Brand - Partizan;
Item Weight - 900 g;
Camera Type - Bullet Camera;
Resolution - 2 MP;
Frame Rate - 30fps;

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.