Kit met ZeroWire centrale met GSM/GPRS en spiegel PIR, Magneetcontact en keyfob

Alarmsysteem voor tuinhuis of vakantiehuis


Artikelnummer

9901380 

Verzendkosten

€ 0,00 

Direct uit voorraad leverbaar.

1 dag(en)

EAN

0681189217207  

€ 545,95 *
Prijs per stuk

Voorraad : 2

Aantal: 
Bestellen

Ideale basiskit voor het beveiligen van elke woning. Dit alarmsysteem communiceerd op basis van GPRS ( mobiele telefonie) Ideaal voor lokaties waar geen internetaansluiting aanwezig is.

De ZeroWire kit bestaat uit: 1x ZeroWire, 2x Draadloze Spiegel PIR (RF-EV1012-K4), 2x Draadloze magneetcontacten (NX-450N-I), 1x Keyfob (NX-470N-I).

Dit draadloze alarmsysteem maakt gebruik van sensoren die de professionele instalateur ook gebruikt. UTC heeft een alarsysteem ontwikkeld die eenvoudig te plaatsen is, maar die wel gebruik maakt van de expertise uit de installatie wereld.

Het systeem is daarnaast ook uit te breiden met camera's en meer sensoren van andere fabrikanten De mogelijkheden zijn talrijk. Kijk u hier voor andere sensoren en uitbreidingen.

Het alarmsysteem kan bedient worden met de gratis APP, zo kan ieder gezinslid het systeem bedienen. Indien u gebruik wil maken van het bedienpaneel, is dat ook geen probleem. Geen mobiele telefoon naast uw bed ? Dan bedient u hier het systeem met de bijgeleverde afstandsbediening.

Bent u bang dat u het systeem niet zelf kunt installeren ? Wij helpen graag. Dan installeren we het samen of, indien u dat niet ziet zitten : Wij installeren het voor u. Dat kan al voor 75 euro. Vraagt u gerust naar de mogelijkheden.ZeroWire`

Meest bekeken producten
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.