Kit met ZeroWire centrale en spiegel PIR, magneetcontact en keyfob RF-EV1012-K4, NX-450N-I, NX-470N-I

Zero wire alrmsyteem van UTC. Zeer eenvoudig in installatie en gebruik. Professioneel alarmsysteen voor thuis of kantoor.


Artikelnummer

9901378 

Verzendkosten

€ 0,00 

Direct uit voorraad leverbaar.

1 dag(en)

EAN

7438209778711  

€ 529,95 *
Prijs per stuk

Voorraad : 3

Aantal: 
Bestellen

Ideale basiskit voor het beveiligen van elke woning. De ZeroWire kit bestaat uit: 1x ZeroWire, 2x Draadloze Spiegel PIR (RF-EV1012-K4), 2x Draadloze magneetcontacten (NX-450N-I), 1x Keyfob (NX-470N-I).

Dit draadloze alarmsysteem maakt gebruik van sensoren die de professionele instalateur ook gebruikt. UTC heeft een alarsysteem ontwikkeld die eenvoudig te plaatsen is, maar die wel gebruik maakt van de expertise uit de installatie wereld.

Het systeem is daarnaast ook uit te breiden met camera's en meer sensoren. De mogelijkheden zijn talrijk. Kijk u hier voor andere sensoren en uitbreidingen.

Het alarmsysteem kan bedient worden met de gratis APP, zo kan ieder gezinslid het systeem bedienen. Indien u gebruik wil maken van het bedienpaneel, is dat ook geen probleem. Geen mobiele telefoon naast uw bed ? Dan bedient u hier het systeem met de bijgeleverde afstandsbediening.

Bent u bang dat u het systeem niet zelf kunt installeren ? Wij helpen graag. Dan installeren we het samen of, indien u dat niet ziet zitten : Wij installeren het voor u. Dat kan al voor 75 euro. Vraagt u gerust naar de mogelijkheden.ZeroWire`

Meest bekeken producten
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.