Beveiligingstechniek. Is dat erg moeilijk zelf te monteren ?


Zeker niet, maar het is ook niet altijd even duidelijk. Dan helpt het als u zeker weet dat u geholpen wordt. Security Discounter biedt die ondersteuning.

 

Poortforwarding


Camera beelden vinden niet vanzelf hun weg naar het internet. Daar moet wel iets voor gebeuren. Daar is ook een reden voor : U wilt toch ook niet dat iedereen op uw camera kan meekijken ?
Om veilig uw camera op uw mobiele telefoon te kunnen zien, moet de camera de weg weten. De juiste weg, rechtstreeks naar uw telefoon. Dit kan worden bewerkstelligd door uw router ( internet modem) op de juiste wijze in te stellen. Dat kunt u prima zelf. Hiervoor kunnen wij u instructies meezenden bij uw bestelling.

Heeft u geen vertrouwen in uw eigen ICT vaardigheden ? Of heeft u er gewoonweg geen zin in ? Dan doen wij het voor u.  Geeft u dit aan bij uw bestelling, of mail naar info@Securitydiscounter.nl. Wilt u het direct regelen ? Bel dan tijdens kantooruren naar 088 – 111 00 15. Dan plannen we hulp in.
U krijgt van te voren te horen wat de kosten zullen zijn. Veelal kan het voor een paar tientjes.

 

Is dat dan altijd nodig ? dat poortforwarding ?


Zeker niet. Een aantal leveranciers, zoals Tiandy, Partizan of Amaryllo hebben rekening gehouden met het feit dat niet de installateur, maar u zelf de camera wil instaleren.  Tijdens het installatie proces, neemt het product met u een aantal eenvoudige stappen door die de installatie kinderlijk eenvoudig maken. Betaalbare techniek, te gebruiken door een eindgebruiker. Daar houden wij van.
Komt u er dan toch niet uit ? Dan helpen wij u. gratis. Beloofd !

 

Een alarmsysteem zelf installeren. Dat lukt natuurlijk niet !


Onzin natuurlijk. Security Discounter verkoopt alarmsystemen, die speciaal zijn ontwikkeld voor zelf installatie. En om u op weg te helpen, bereiden wij zo veel mogelijk voor u voor.  Lukt het dan toch niet ? Wij komen helpen !

 

Zelf, samen of alleen ?


U wil alles zelf installeren ? Dat kan, graag zelfs. Wij moedigen dit aan. Besteld u uw product en vertel ons uw ervaring

U wil de installatie zelf doen. De kabels netjes wegwerken, de apparatuur ophangen en aansluiten. Maar het instellen en er voor zorgen dat de beelden netjes en veilig op uw telefoon binnen komen wilt u niet zelf doen ? Dan doen we het samen. Geef uw voorkeur op, wij zullen u aangeven wat de kosten zullen zijn.

U wilt de installatie helemaal uit laten voeren door de monteurs van Security Discounter ? Prima ! Laat het ons weten. We spreken met u door wat er moet gebeuren en laten u dan direct weten wat de kosten zullen zijn.

 Meest bekeken producten

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.