DS-2CD2345FWD-I/2.8mm 1
Hikvision 4MP 2,8mm lens IP security camera DS-2CD2345FWD-I/2.8mm Zwart

De Hikvision DS-2CD2345FWD-I is een ultra-low light dome camera met EXIR 4 megapixel die goed te gebruiken is voor avond bewaking.

Artikelnummer

991001247 

Verzendkosten

€ 0,00 

Direct uit voorraad leverbaar.

1 dag(en)

EAN

 

€ 164,95 *
Prijs per stuk

Voorraad : 15

Aantal: 
Bestellen

De Hikvision DS-2CD2345FWD-I is een ultra-low light dome camera met EXIR 4 megapixel. Camera's in deze lijn beschikken over meerdere slimme analyses zoals crossline, intrusion, object left en object taken techniek. Zo kan de camera dus detecteren dat een object uit de scene wordt weggenomen, of dat een persoon de ruimte betreed.

De EXIR dome is voor het eerst voorzien van een SD-card slot. Daarnaast is er in de behuizing extra ruimte gemaakt om de bekaling gemakkelijk weg te werken. Tevens is de behuizing nu IP67.

Alle modellen zijn voorzien van True WDR van 120dB waardoor de camera onder alle lichtomstandigheden het juiste beeld kan geven. Tegenlicht of weerspiegelingen zijn dus geen enkele belemmering! Door de slimme encryptie wordt de benodigde stream- en opslagcapaciteit niet te zwaar belast.

De EXIR domes zijn voorzien van een 4MP lens met een sensorformaat gelijk aan de DarkFighter. Door deze Ultra Low Light mogelijkheden is ook bij weinig licht een perfect kleurenbeeld te realiseren! De lichtgevoelige 4 Megapixel 1/3" CMOS sensor, in combinatie met een mechanisch IR-filter en de ingebouwde LED's leveren zelfs in het donker perfecte beelden op.

De camera heeft een IP67 waardering, en is daarmee ook uitermate geschikt voor binnen als buiten.

Deze camera is ideaal te combineren met een PoE Netwerk Video Recorder. Als u namelijk gebruik maakt van de Power over Ethernet functie hoeft u geen voedingspunt bij de camera te verzorgen. Maakt u geen gebruik van de PoE dan kunt u gebruik maken van een optionele voedingsadapter of PoE injector
Brand - Hikvision;
Item Weight - ;
Camera Type -Dome Camera;
Resolution - 4 MP;
Frame Rate -30fps ;

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.