Entree stoplicht klein

Wilt u kunnen bepalen hoe druk het is in uw winkel, sportschool, restaurant of bibliotheek, maar dit ook duidelijk communiceren naar de klanten? Dan is dit stoplicht misschien iets voor u!

Artikelnummer

99020201920 

Verzendkosten

€ 0,00 

Direct uit voorraad leverbaar.

1 dag(en)

EAN

0681189217153  

€ 89,95 *
Prijs per stuk

Voorraad : 39

Aantal: 
Bestellen

  • Stoplicht (rood/groen)
  • Bediening doormiddel van drukknop afstandbediening (bereik 20m)
  • Stroom via lichtnet
  • Kabellengte: 3,5m

Wilt u kunnen bepalen hoe druk het is in uw winkel, sportschool, restaurant of bibliotheek, maar dit ook duidelijk communiceren naar de klanten? Wilt u een grote stroom mensen kunnen reguleren en een duidelijk deurbeleid hebben? Dan is dit product misschien iets voor u! 

De komende maanden zal het gelukkig weer steeds drukker worden in de winkelstraten en ook bibliotheken, restaurants en sportscholen gaan gefaseerd weer open. De 1,5 meter samenleving vraagt echter wel om aanpassing om verantwoord te kunnen winkelen. Hoe voorkomt u dat er ineens een te groot aantal personen uw zaak in komen, terwijl u een limiet moet stellen aan het aantal aanwezigen? Het antwoord is natuurlijk een vorm van crowd control.

Dit handige stoplicht functioneert als uitstekende druktemeter voor uw winkel. Is het lampje groen? Dan is er genoeg plaats in de zaak en mag de klant naar binnen. Is het lampje rood? Dan moet de klant even wachten totdat er een andere klant naar buiten gaat. Ideaal voor crowd management dus. Ook in andere situaties is dit doseerlicht uitstekend te gebruiken. Denk aan scholen, openbare gebouwen etc.

Het stoplicht wordt handig bedient doormiddel van een afstandsbediening met een bereik van maar liefst 20 meter, dus geschikt voor bijna iedere situatie. Met een handige druk op de knop verspringt het licht van groen naar rood en omgekeerd.

Ook over de stroomtoevoer hoeft u zich geen zorgen te maken, aangezien het product geleverd wordt met een adapter en snoer van 3,5 meter. 

Het product is daarbij gemaakt uit hoogwaardig materiaal waardoor u niet bang hoeft te zijn dat het na 3 klikjes al gedaan is. Mocht er toch iets mis zijn? Dan kunt u uiteraard altijd contact opnemen met ons!

Vindt u dit product iets, maar is hij toch net wat te klein voor uw winkel? Geen zorgen, er is ook een grotere variant verkrijgbaar! (Zie hieronder)

Meest bekeken producten
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.