Koolstofmonoxide detector met LCD scherm

Stand alone koolstof monoxide detector met alarmfunctie


Artikelnummer

990000002 

Verzendkosten

€ 6,95 

Direct uit voorraad leverbaar?

1 dag(en)

EAN

6971348970383  

€ 33,95 *
Prijs per stuk

Voorraad : 10

Aantal: 
Bestellen

Met deze koolmonoxide detector bent u altijd beveiligd. Zo heeft deze detector een elektrochemische sensor, STM- proces, alarm met hoge decibel en lage druk alarm.

Je kunt deze koolmonoxide detector in de volgende ruimtes gebruiken:

  • keuken
  • badkamer
  • kelder
  • restaurant
  • eetkamer
  • stookruimte
  • ruimte waar ue CV ketel hangt
Heiman CO HM-723ESY autonome detector - Groot LCD-display (met LED-achtergrondverlichting) toont continu CO-niveaus

Alarmering in fases
Bij een lichte verhoging zal de detector eerst extra controle metingen doen, voordat het alarm slaat. Bij een hoge docering slaat het direct alarm.
Alarmniveau (30-999ppm): 30PPM, alarm na 120 minuten, 50PPM, alarm in 60-90 minuten , 100PPM, alarm in 10-40 minuten; Niveau), alarm in 3 minuten, automatische reset wanneer het CO-niveau terugkeert naar veilig niveau. Geluidsniveau:> 85dB / m.

Professionele certificering EN 50291: 2010, CE & ROHS. FIGARO elektrochemische sensor met hoge betrouwbaarheid, detecteert kleurloos, reukloos, smaakloos en dodelijk koolmonoxide effectief. Oppervlaktefabricagetechnologie van loodvrije printplaatprintplaat. Brandbestendige ABS-schaal, blijf uit de buurt van goedkoop plastic, hoge stabiliteit en niet gemakkelijk om van kleur te veranderen.
Maximale niveauquery, zelftestfunctie, automatische foutcontrole-indicator, waarschuwing batterij bijna leeg. Alle functies worden automatisch bediend door de microchip, wat het gebruik ervan vergemakkelijkt. LED-indicatoren: de groene LED geeft aan dat de detector zich in de normale bedrijfstoestand bevindt, de RODE LED knippert wanneer het alarm geeft, de gele LED knippert de defecte bedrijfstoestand.
Inclusief 2 * 1,5 V AA-batterij, speciaal batterijbestendig ontwerp, er is geen manier om de detector zonder batterij te installeren, veiliger.

LCD scherm
Het LCD scherm geeft u altijd de recente CO waarde in uw omgeving. Zo hoeft u nietr te twijfelen, u bent direct op de hoogte.

Batterijen

2 AA batterijen zorgen voor een jarenlange wering. Als de batterijen onvoldoende stroom gaan leveren zal het systeem ruim op tijd een waarschuwwingssignaal geven.
De twee batterijen worden uiteraard meegeleverd

Wat te doen bij alarm
Wanneer de detector afgaat, zit dan niet aan een schakelaar in het geval dat de vonk de explosie van brandbaar gas veroorzaakt. Open onmiddelijk alle ramen en deuren in uw woning en schakel professionals in die op zoek kunnen gaan naar de bron van het gas.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.