Beveiligings Camera Outdoor draadloze Kit 8x 1 megapixel camera

Camera kit draadloos met 8 camera's


Artikelnummer

99800002 

Verzendkosten

€ 0,00 

Verwachte levertijd

6 dag(en)

EAN

5060491861547  

€ 439,95 *
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Dit draadloze videobewakingssysteem maakt gebruik van technologie voor gegevensoverdracht via Wi-Fi. De 1.0MP Outdoor Wi-Fi set IP-21 8xCAM + 1xNV R is ontworpen voor de installatie van de camera, waardoor het een geweldig systeem is voor het monitoren van een woning, kantoren, schuren of alle kleine objecten. zijn. Acht videocamera's en DVR's zijn bij de set inbegrepen.

Het extra voordeel van de draadloze set is de mobiliteit en de mogelijkheid om deze overal op de lokatie te installeren.

De belangrijkste units van deze kit zijn acht 1-megapixel videocamera's met groothoeklenzen, krachtige infraroodverlichting voor nachtopnamen en huishoudelijke apparaten. en 8-kanaals netwerk NVR met FullHD-opname in meerdere modi, het verzenden van alarmmeldingen en uitgebreide functionele en netwerkmogelijkheden.

Belangrijkste kenmerken van de kit:

camera met een resolutie van 1.0MP.
voor gebruik in onverwarmde ruimtes of op straat.
er is een mogelijkheid om de klok rond toezicht te houden (camera's met IR-verlichting)>
videocamera's met vaste hoek (f 3,6 mm).
Wifi. Ingebouwde antenne voor draadloze verbinding.
bevestigingsmiddelen, voeding en netwerkkabel inbegrepen. Alles wat u nodig hebt om de camera te installeren - zit al in de kit.

Installatie van dit systeem is erg eenvoudig. De recorder maakt automatisch contact met de camera's door het eigen wifi signaal. U hoeft enkle de camera's te voorzien van stroom. Indien u de beelden niet alleen op het scherm, maar ook op uw telefoon wilt ontvangen, dan kunt u de app downloaden en de qr code scannen, die het systeem u toont. Heel eenvoudig.

Bestek:

Brand - Partizan;
Item Weight - 900 g;
Camera Type - Bullet Camera;
Resolution - 1 MP;
Frame Rate - 30fps;

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.