Alarm accessoires voor een veilige woning

Security Discounter biedt een breed scala aan beveiligingshulpmiddelen aan, om van uw woning een veilig thuis te maken! Naast de volledige alarmsystemen, kunt u ook bij ons terecht voor losse alarm accessoires. Met dit alarm toebehoren kunt u nog meer uit uw alarmsysteem in huis halen, kunt u het bestaande alarmsysteem uitbreiden met extra componenten, enzovoorts. Het kan immers voorkomen dat u op voor een aanbouw aan uw woning heeft gekozen. Om te voorkomen dat inbrekers via deze aanbouw naar binnen kunnen komen, kunt u extra alarm accessoires aanschaffen om ook dit deel van uw woning te beveiligen.

Verschillende vormen van alarm toebehoren

Het alarm toebehoren wordt in verschillende soorten aangeboden. Zoals reeds beschreven werd, bieden we verschillende losse beveiligingscomponenten aan. Denk bijvoorbeeld aan een akoestische glasbreukdetector, die uit het geluid van brekend glas opmerkt dat er sprake is van een inbraak. Ook een draadloos magneetcontact kan interessant zijn, wanneer u uw woning beter wilt beveiligen. Een magneetcontact kan op een deur of raam bevestigd worden. Kies voor een draadloos micromagneetcontact, als deze niet of nauwelijks zichtbaar mag zijn. Een derde losse alarm accessoire is een bewegingssensor. Ideaal voor in de buurt van een raam, in de gang of bijvoorbeeld op een overloop.

Andere accessoires voor uw alarmsysteem

Naast de losse beveiligingscomponenten om uw bestaande alarmsysteem mee uit te kunnen breiden, bieden we diverse andere alarm accessoires aan. Denk bijvoorbeeld ook aan een opbouwbehuizing voor uw videofoon! Of wat te denken van een losse zender, om uw alarmsysteem of deuren mee te kunnen bedienen.

Wanneer u nieuwe alarm accessoires op een bestaand alarmsysteem wil aansluiten, is het belangrijk om te kijken of beide hulpmiddelen compatibel met elkaar zijn. Vaak staat dit heel duidelijk in de productomschrijving van het alarm toebehoren aangegeven. Mocht u vragen hebben over de mogelijkheid om alarm accessoires aan uw bestaande systeem te koppelen, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Over SecurityDiscounter
Social Media
WhatsApp Contact

Adres

Singel 21
2497 GS Den Haag
+31 (0)88 111 0016

ADRES

Singel 21
2497 GS Den Haag
+31 (0)88 111 0016

SOCIAL MEDIA

ADRES

Singel 21
2497 GS Den Haag
+31 (0)88 111 0016